Wat is Blended Learning?

In plaats van in een collegezaal de theorie volgen die een docent aan het uitleggen is en dan vervolgens thuis de opdrachten maken, draaien we het hier om:
De theorie kun je bekijken als jij dat wilt en zo vaak je dat wilt., alles staat online. Zowel colleges als de Power Points maar ook kun je onze eigen virtuele cursist volgen die net als jij zijn eigen bedrijf gaat starten. Hij maakt ook elke opdracht zodat je goed kunt zien wat de bedoeling is.

Als je de theorie hebt bekeken, kun je opdracht van de week maken en uploaden op onze ELO, de electronische leeromgeving. Hier staat alle informatie die je nodig hebt. Je docent voorziet je vervolgens van feedback zodat je je opdracht kunt aanpassen.
Er zijn live sessie met de docenten van Places to learn die je verder helpen en je uitleg geven over datgene wat je niet goed hebt begrepen of wat je moeilijk vindt.

Wij draaien het dus eigenlijk om: theorie als jij dat wilt maar we helpen je met de opdrachten. Dit heet Blended Learning, een gemixte vorm van onderwijs.