+31654735340 info@placestolearn.nl

Leren anno nu is anders. Nieuwe media, ELO´S (elektronische leeromgevingen), video, interactiviteit, het belang van verschillende leerstijlen, de stof tot je nemen op het moment dat het jou uitkomt; dit alles vraagt om een nieuwe aanpak die aansluit bij de wereld van de huidige student.

De afgelopen jaren heeft Places to learn een innovatief en succesvol blended programma ontwikkeld in samenwerking met het beroepenveld en onderwijsinstellingen. Hierbij ligt de focus op Keuzedelen.

Het  concept van Places to learn bestaat uit drie onlosmakelijke elementen:

  • Methodiek: Blended Learning
  • Professionals uit het bedrijfsleven ontwikkelen modules/keuzedelen die op dit moment aansluiten bij de vraag uit de markt. Vanwege het Blended aspect, kan er snel en adequaat gereageerd worden op deze vraag en blijft de inhoud actueel. Studenten krijgen op deze manier de beste informatie omtrent bijvoorbeeld ondernemerschap, 3D printen en design, ICT, digitale vaardigheden, online marketing, etc. Bij veranderingen in de markt, kan het Blended keuzedeel zeer snel aangepast worden.
  • Tijdens bijeenkomsten op school of in een zakelijke omgeving, kunnen de studenten/deelnemers hun plannen, ideeën of vragen voorleggen aan ondernemers of specialisten. Vervolgens kunnen zij hun resultaten definitief uploaden op de ELO (waar ook al het benodigde materiaal te vinden is).